Savory Construction Logo

OUR WORK

Ellerslie School

Ellerslie School

Project Summary

The two storey block containing 24 classrooms was a response to replacing pre-fab classrooms and increasing classroom numbers due to Ellerslie School's projected growth.  

The creation of innovative and engaging learning environment embodying the school’s strong sense of pride, identity, culture, accessibility and sustainability was the delivery focus.

The new building consists of four clusters of six semi-open plan classrooms situated around a central common utility core with transitional Awhina spaces and decks to create a learning environment aligned with the school’s learning strategy. The school colours of yellow, orange and red were incorporated into various building elements to break up the vastness of the building while adding some modernity.

Client

Ministry of Education

Architect

Stephenson & Turner

Completion Date

2016

Location

Ellerslie, Auckland

Build Type

Education

Ellerslie School
Ellerslie School
Ellerslie School
No items found.

"SINCE OUR BEGINNINGS IN 1941, THE SAVORY BUSINESS HAS BEEN FRAMED BY FAMILY VALUES, TRUST AND HONESTY."

Sam LOMAX, General Manager