Savory Construction Logo

OUR WORK

Wellness Suite

Wellness Suite

Project Summary

Savory Interiors undertook the fitout of a new end of trip facility within the existing building. We created male & female change rooms, showers, toilets and bike store facilities. The quality of the space needed to match the high end office building environment.

The project presented a few challenges like working around existing structure and services constraints while minimizing cost and programme implications. Also maintaining access to visitor carparks and building fire egress paths during construction.

Client

Precinct Properties

Architect

Warren and Mahoney

Completion Date

2020

Location

188 Quay St, Auckland

Build Type

Fitout

Wellness Suite
Wellness Suite
Wellness Suite
No items found.

"SINCE OUR BEGINNINGS IN 1941, THE SAVORY BUSINESS HAS BEEN FRAMED BY FAMILY VALUES, TRUST AND HONESTY."

Sam LOMAX, General Manager